Kerámia - saját kezűleg

 x 

Kedves S.K. Műhelyben alkotók!

A COVID járvány második hullámának féken tartása végett és természetesen a Ti és a Foglalkozásvezetők egészsége érdekében a műhelyben szeptember 14-től szabályosan viselt maszkban lehet csak dolgozni. Érkezéskor kérjük, hogy mossatok kezet!

A csoportok létszámát újra csökkentjük, max. 7 fő dolgozhat együtt.

Az órák előtt be kell mindig jelentkezni az skmuhely@hotmail.com címen, vagy messengeren. A bejelentkezést visszaigazolom. Ha bejelentkeztél és nem jössz el, levonjuk a bérletedből. Ha lemondanád, azt 24 órával előtte megteheted.

Reméljük, hogy így biztonságosan folyamatosan nyitva tudunk lenni.

Közösség

A szakmai munka mellett a közösség építése az évek során egyre fontosabbá vált számomra. Az az erő, amit a kialakult MAG jelent számomra, sokak számára, épp oly fontos, mint a jól felszerelt műhely, a technikai tudás, vagy az ismeretek átadása. A külső és belső erők összefüggnek. Egyik sincs a másik nélkül. Kölcsönösen erősítik egymást. Év közben lehetőleg minden ünnepet megtartunk. Szülinapok alkalmával sokszor torta és pogácsa is kerül az asztalra. Névnapokkor egy kis házi pálinka sem maradhat el.

A Karácsonyi, és évzáró-bulit pedig műhelyen kívül tartjuk valakinek az otthonában, kertjében, ahova kizárólag saját kezűleg készített kerámiaedényekben érkezhetnek a finom ételek. Mindannyiszor előkerülnek a jobbnál jobb receptötletek is. Ezekből olvashattok is néhányat itt a honlapon. Munka közben a Műhelyben számtalan téma kerül elő. A kezek dolgoznak, és közben észrevétlenül bukkannak elő a legizgalmasabb, vagy éppen leghétköznapibb témák, melyeket muszáj megosztani másokkal. Család, munkahely, szabadidő. Ilyenkor túraajánlatokon kívül színház, mozi, opera és sok más is előkerül.

A nyári táborok igazán alkalmasak arra, hogy összekovácsolódjunk. Az évről-évre együtt eltöltött hetek barátságokat is szültek. A speciális égetések pedig, melyek a szabadban folynak testileg, s lelkileg is átmelegítenek. Nem csak szakmailag jelentenek sokat, hanem az emberi kapcsolatok szorosabbra fűzése terén is. Sokat jelentenek a közösség erősítésében a kerámiával kapcsolatos múzeumlátogatások, előadások, bemutatók is.

 

Kerámia-partyk

Cím

1124 Budapest, Sion lépcső 8.
Arany János Általános Iskola és Gimnázium Kerámiaterme

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo Kerámia - saját kezűleg