Kerámia - saját kezűleg

 x 

Örömmel értesítünk minden S.K. Műhelyben alkotó kedves tagot, hogy május 26-án újra nyitunk!!!

Felnőtt alkalmak most:

Kedd 10-13, szerda 18-21, csütörtök 18-21. A szerda délelőtt szünetel. A kedd délelőtti nyugdíjasok nem jönnek egyenlőre, sok hely szabad.

Nagyon hiányoztatok már.

Egy alkalommal egyenlőre 6 főt tudunk fogadni, ezért be kell jelentkezni az skmuhely@hotmail.com címen előző nap, amit visszaigazolok. Ha mégsem tudnál jönni, akkor kérünk, előző nap délig mondd le, hogy jöhessen helyetted más! Ha nem mondod le, akkor levonjuk a bérletedből.

Kérjük, érkezéskor moss kezet, mielőtt dolgozni kezdenél. Maszk viselése elvárt, reméljük tud így működni. Sokat szellőztetünk is majd....szerencsére itt a jó idő. Folyamatosan lazítunk a szabályokon, ahogy Budapest is "felszabadul"....

Gyertek, gyertek, a tárgyaitok is nagyon várják már a törődést!!!

Közösség

A szakmai munka mellett a közösség építése az évek során egyre fontosabbá vált számomra. Az az erő, amit a kialakult MAG jelent számomra, sokak számára, épp oly fontos, mint a jól felszerelt műhely, a technikai tudás, vagy az ismeretek átadása. A külső és belső erők összefüggnek. Egyik sincs a másik nélkül. Kölcsönösen erősítik egymást. Év közben lehetőleg minden ünnepet megtartunk. Szülinapok alkalmával sokszor torta és pogácsa is kerül az asztalra. Névnapokkor egy kis házi pálinka sem maradhat el.

A Karácsonyi, és évzáró-bulit pedig műhelyen kívül tartjuk valakinek az otthonában, kertjében, ahova kizárólag saját kezűleg készített kerámiaedényekben érkezhetnek a finom ételek. Mindannyiszor előkerülnek a jobbnál jobb receptötletek is. Ezekből olvashattok is néhányat itt a honlapon. Munka közben a Műhelyben számtalan téma kerül elő. A kezek dolgoznak, és közben észrevétlenül bukkannak elő a legizgalmasabb, vagy éppen leghétköznapibb témák, melyeket muszáj megosztani másokkal. Család, munkahely, szabadidő. Ilyenkor túraajánlatokon kívül színház, mozi, opera és sok más is előkerül.

A nyári táborok igazán alkalmasak arra, hogy összekovácsolódjunk. Az évről-évre együtt eltöltött hetek barátságokat is szültek. A speciális égetések pedig, melyek a szabadban folynak testileg, s lelkileg is átmelegítenek. Nem csak szakmailag jelentenek sokat, hanem az emberi kapcsolatok szorosabbra fűzése terén is. Sokat jelentenek a közösség erősítésében a kerámiával kapcsolatos múzeumlátogatások, előadások, bemutatók is.

 

Kerámia-partyk

Cím

1124 Budapest, Sion lépcső 8.
Arany János Általános Iskola és Gimnázium Kerámiaterme

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo Kerámia - saját kezűleg