Kerámia - saját kezűleg

 x 

Megújult az órákra való jelentkezés! Az órákra ezentúl kérlek csak az alábbi módon jelentkezz! Telefonon és e mailben csak kivételes esetben tudok jelentkezést elfogadni! 

Nyisd meg az Órarend/Jelentkezés menüpontot! Itt láthatsz minden kerámia órát hónapokkal előre! Kattints rá és nyisd meg azt az eseményt, amire jelentkezni szeretnél. Nyomj rá a piros Jelentkezés gombra, töltsd ki a jelentkezési űrlapot és küldd be a Jelentkezés beküldése gombra kattintva. Ezt tedd meg minden olyan fent lévő eseménynél, amire el szeretnél jönni! A helyek limitáltak, jelentkezéseket az általános órákra 10 főig, a korongozó órákra 5 főig tudunk elfogadni. Ha ezek a helyek beteltek, ezekre az eseményekre már nem lehet jelentkezni. Az első jelentkezés egyben regisztráció is, a következő jelentkezésekkor már nem kell kitölteni minden adatodat. Ha nem jelennek meg az adataid, lépj be ITT. A már jelenkezett eseményt lemondhatod a weboldalon 24 órával előtte a Jelentkezések kezelése menüpontban. Kérlek csak arra az eseményre jelentkezz, amire biztosan el tudsz jönni, illetve mondd le időben, hogy más el tudjon jönni helyetted. Ha bejelentkeztél és nem jössz el, vagy későn mondod le, az esemény ára levonásra kerül a bérletedből. Természetesen előre lehet regisztrálni több alkalomra is, vagyis, ha rendszeresen jössz, írd be magad előre, akár egy hónapra i

5 alkalmas alapozó KORONGOZÓ bérlet

5 alkalmas, alapozó KORONGOZÓ bérlet          43.500Ft + égetés

Ezt a bérletet azoknak ajánljuk, akik azonnal koronghoz szeretnének ülni és a korongozás alpjaival ismerkedni, gyakorolni. (A többi felnőtt bérlettel asztalnál dolgozunk különféle kézi agyagmegformálási technikákkal.)

Az órák során ajánlott menetrend szerint haladhattok, de egyéni tempóban.

Nincs feszültség, vizsgadrukk, csak felszabadult alkotómunka. A foglalkozásokon gyakorlott korongos keramikusok vezetik kezeiteket az egyszerűbb, kisebb formáktól a nehezebb, nagyobb formák korongonon történő megformálásában. Sokszor egymástól is tanulhattok.J

ALKOTNI ÖRÖM, ezért nálunk mindig jó a hangulat. Tökéletes kikapcsolódás mindenki számára!

Év közben bármikor be lehet kapcsolódni, ha van üres korong.

Az 5 alkalmat 6 hét alatt lehet lejárni. Utána új, felnőtt bérlet vásárlásával  -melyeknek alacsonyabb az óradíja – tudsz a műhelyben tovább dolgozni, gyakorolni. Elmaradt órát bármely felnőtt foglalkozásunkon is lehet pótolni. Minden alkalom előtt jelentkezzetek be e-mailben, vagy messengeren, hogy legyen szabad korong. Ha bejelentkezel és nem tudsz jönni, akkor 24 órával előtte, kérlek mondd le, hogy más jöhessen helyetted.

Az órák ajánlott menete

1. alkalom//

műhelyhasználat, agyag típusok

agyag gyúrása, korongozás alpfogásai, középre fogás gyakorlása, egyenes fal húzás

tárolási, takarítási tudnivalók

2. alkalom//

szivacsolás, retusálás

díszítés földfestékkel, csíkozás, karcolás

új tárgyak korongozása, ívelt edényfal formálása

3.alkalom//

bőrkemény tárgyak esztergálása, fülezés

rátétes és nyomhagyásos díszítések, kavicsolás

4.alkalom//

előző órai tárgyak befejezése, égetésre előkészítése

korongozás gyakorlása

5. alkalom//

Mázazás: első égetés/zsengélés utáni tárgyak egyéni mázazása, előkészítés a második/ mázas égetésre

Az elkészült tárgyakért fizetni kell// 700Ft/kg máz nélkül, 2000Ft/kg mázzal.

Ha egy tágyat nem szeretnél megtartani,akkor első égetés előtt vissza lehet áztatni és nem kell fizetni érte

Cím

1124 Budapest, Sion lépcső 8.
Arany János Általános Iskola és Gimnázium Kerámiaterme

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo Kerámia - saját kezűleg