Kerámia - saját kezűleg

 x 

Kedves S.K. Műhelyben alkotók!

A COVID járvány második hullámának féken tartása végett és természetesen a Ti és a Foglalkozásvezetők egészsége érdekében a műhelyben szeptember 14-től szabályosan viselt maszkban lehet csak dolgozni. Érkezéskor kérjük, hogy mossatok kezet!

A csoportok létszámát újra csökkentjük, max. 7 fő dolgozhat együtt.

Az órák előtt be kell mindig jelentkezni az skmuhely@hotmail.com címen, vagy messengeren. A bejelentkezést visszaigazolom. Ha bejelentkeztél és nem jössz el, levonjuk a bérletedből. Ha lemondanád, azt 24 órával előtte megteheted.

Reméljük, hogy így biztonságosan folyamatosan nyitva tudunk lenni.

Aktualitások

Az S.K. Műhely őszi/téli programja... mert alkotni öröm! 

Kedves Mindenki! 

Még tart a nyár, de hamarosan beköszönt az Ősz, majd a Tél! Most, ebben a hőségben mindannyiunk számára egy kicsit hihetetlen még, de igaz: közelednek az egyre hűvösebb, majd fagyos esték, a szürkéből hamar sötét estébe forduló hetek, hónapok. Lombhullás, zúzmara és dér, október, november és december... Ebben az időszakban a fényt, az oltalmazó meleget, a világosságot belül és egymásban, kapcsolatainkban és nem utolsó sorban az alkotás örömében kereshetjük és találhatjuk meg!

Ehhez a feltöltődéshez és örömhöz szeretnénk hozzájárulni oly módon, hogy agyagozásra invitálunk a következő hónapok egy-egy hétvégéjén! Ezen szombati és vasárnapi alkalmakkor  műhelyünk szeretne lehetőséget nyújtani a közös és egyéni alkotásra, az elmélyülésre és feloldódásra az agyagozás rejtelmeiben. Alkalmat teremteni derűre, vidámságra, jó kedvre, társaságban eltöltött kellemes órákra, azaz: lélekápolásra. Miközben készítünk valami szépet! 

Várunk családokat, barátokat, egyedülállókat, iskolásokat: kicsiket és nagyokat, testvéreket - mindenkit, aki alkotókedvet érez magában!

Alkalmaink ebben az évben:

korongozo szombatok 2019 uj

A foglalkozások délelőtt 10-től 14 óráig tartanak. 

Jekentkezni lehet: Kapcsolat

Várunk szeretettel, mert alkotni öröm! 

Cím

1124 Budapest, Sion lépcső 8.
Arany János Általános Iskola és Gimnázium Kerámiaterme

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo Kerámia - saját kezűleg